Friday, February 17

Terima Kasih Daun Keladi :D



Hello peeps ! Hee . :D sengeh duluh . haha .
okey ,
belle nak cakap "SAYA SANGAT GEMBIRA SANGAT-SANGAT!"
bergembira di Pantai Teluk Cempedak dengan kawan-kawan baik
sambil menikmati kek Fieqa dengan Wan .

"Happy Bornday Fieqa , semoga sentiasa menjadi anak yang solehah
dan belle doakan sentiasa berjaya dalam hidup"

and kepada Wan :)
"Happy Bornday too , heeee , dah muleh da korang gie ngundi genap 21 tahun hee
wan , nanty kawin jangan lupa ajak aku ! "

belle beruntung sangat dipertemukan Allah dengan korung
ALHAMDULILAH ~ syukran

sepanjang kita 2tahun nie , macam2 memory kitakan ?
and ini memory(gambar dibawah) kita start 2012 .
and 2012 adalah tahun yang kita tunggu sebab dah nak abeh diploma .
belle mula teruja nak masuk 2012 .
tapi bila tengok koram semua .
sedih mula menebal .

:'(







Insyallah ~ semua memory ini . ta akan belle padam selagi belle masih hidup :)
AMIN ~

Thanks All Of You . :)

==============================================

|Wawa|Iha|Fieqa|Yati|Farah|
|Wan|Farid|Adib|Amar|Sopi|
|Ariff|

==============================================

4 comments:

  1. seronok bersama kwn2...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/02/berani-mati.html

    ReplyDelete
  2. salam , hai belle . this is my 1st comment kat blog ni ..huhaa....teruja nya tengok you guys celebrate birthday dekat pantai teluk cmpedak tu .. plus dengan member2 pulak...wuuutttt

    hehehe

    ReplyDelete