Wednesday, November 23

My best Buddy Eva :)




Belle : hye ? nama kita Belle .
Mira : hurmm , hye (sambil baring angat muka)
#belle just senyum
ha , itulaah saat perkenalan belle ngan mira , myBFF yang sekarang nie dah behenti belajaa ,
aii bukan benti sebb apa , tapi sebb dah abis , sambung practical
yeahh , belle mmg admit , mmg dia sgt laa sombonk !
tapi jenis belle , tegur jee , sombung ke ta lain cite , heeee :)

lama-lama kenal dengan ternyata dia bukan seorang yang mcm tu ,
dia mmg kelakar dan sgt baik . she so humble ! i admit !
yeahhh . betul ayat nie *dont judge book on its cover
yeah , kita kenal dulu hati budi orang tu , baru la kita nilai orang tu mcm mane .

belle dengan mira mmg suka gaduh , HAHA!!, gaduh kitaorang bukan tumbuk2 ke apa
kita orang just , gaduh2 pastu gelak . heee ;) sweet bukan
*sambil type senyum tehee

dia , sangat ta kisah , itulaah mira yang belle kenal .
belle sayang dia , dia sangat very supportive

Mira , ingat kita tau .
On that last day , kita ta mau nangis , sbb kita tahu kita akan jupe awak lagi .
Kita sayang sgt persahabatan nie , semoga persahabatan nie kekal sampai bila-bila .
Amin ~



Nah montaj untuk awak mira :)
tengoklaaa :)


Belle's Shaharin

Thursday, November 17

Islam agama yang suci


Asslamuailaikum . hari ini belle na post entry pasal perikemanusian
hurmm , belle rase sedey sangat kalu manusia itu sendiri tidak berfikir macam mana binatang berfikir . Belle ade baca satu blog nie .


Belle rase betul-betul sedih . and belle realized that , bertuahnya belle . beragamanya Islam .
Dalam islam seandainya kita berbuat salah . kita tidak akan adihukum sekejam itu . dengan membogelkannyaa . Aishh , sedey pulak tengok , girl nie , sanggup diorang membogelkan .
Islam ada caranya untuk mengajar .

#Sesungguhnya aku rasa bertuah kerana dilahirkan dengan Islam .
Amin ~





Wednesday, November 16

Karoke sambil dengar lagu chumell :)

Jum Karoake , heee .
belle suka lagu niee . marcell very cute . heee .
layan laa lagu nie . gurl dalam video nie pun cun .
HYE ! mau dibawa kemana si !!!



heee :)
enjoyy

Kbai
Salam ;)

Wednesday, November 9

Entry baru ;P


Assalamuailaikummm !
hello guys ! tujuan belle mempostkan entry kali ini , untuk memberikan kekuatan
pada diri ini untuk selalu kuatkan semangat study !
Can you imagine this thursday is F I N A L !
but belle cover sikit jee ,
okey ,

so viewer sekalian , seandainya anda , anda , dan anda ,
bace entry ini , doakan belle berjaya
dengan tenang nyee belle akan jawab dan segala urusan dipermudahkan

AMIN ~

thankiesss = thank + kiss


THURSDAY : WIRELESS PAPER

WISH ME LUCK :)

Saturday, November 5

Sarawak !

Hye everyone , Salam . Sincerely from Belle Heee .*senyum gedik sikit .
Keh . Okey , back to the title that i already write up there .
Okey , na story molly sikit kat u oll niee la kan , hari tu belle and family , opsss '
not all siblings , but a few sahaja , like hurm , girls turn laa , na gie jalan2 .
just gurly girl family sahaja yang join this trip .
okey , peraan nak pergi ke Sarawak memang superb arr , walaupun on that time .
assingment baru je release , mmg rase na nangis , banyak kot , ikutkan hati ta na pergi , tapi tiket da book awal so nak ta nak pergi jelaa . .
Sumpah , kami adik beradik memang ta pernah naik flight , except my umi .
mmg mase flight na depart tuhh , perghhhh , kecut gilaa perutt . , cuba banyangkan naik roller coster . haa macam tulaa , hee , okey ,
best , dapat jupe orang utan , gia makan kek , kat Dayang Salhah , ee memang gilaa ar sana .
datang jee , perlbagai variety of kek lapis terhidang just for customer , na beli ta na beli lain cite you all dtg rase je senua kek , then make decision , mmg sedap pom kek Kat Dayang Salhah tuu , wa cakap sama luu , heee . samapai bawa balik kuantan pom , bagi kat kawan2 kelas makan still demand suh belle pergi laagii , * naty laa kawan yeaa , belle gie sarawak lagi , belle belikan lagi keh :)
OKEYLAA , penat laa na tulis , tengokklaaa , picturee niee ,

berjalan di Sarawakk ,

ouchh , but the way , Thanks a lot my umi
sebab dia , kami adik beradik mersa jalan di sarawak and naik flight , TEHEEEEE




okey , baru sampai kuching , miauuuu :)


nie dekat , orang hutan , gambar ngan orang utan ta de cos ,
org utan ta suke pada light camera
so nty dia shock dia , akan attack org , soo
no camera allowed. Okey !

heee , pagi yang indah di Sarawak ,
you all tahu taak nie pukul berapa ?
pukul 6.30 weyhh !
kat semenanjung nie , mcm nie neh pukul 7.15 am kott .
eee , raselaa mcm kat oversea , wlaupun sikit jee beza masa .
*perasaaan

my alommm !


haaa nie kat SEDIKIN , kat jee ngan kalimantan
mmg best shoping kat sini murah2 brg ..
all the things from Indon okey ,
and all teh buyer there from indon .


malam di Waterfall !


ha nielaa , Dayang Salhah ,
ambik jee kek tu umii ,
heee ! , Sedaaaaaaaapppp !!!

hee , nie naik sampan nak ke dayang salhah ..
saje je , naik sampan ,
ade je jalan darat ,..

Tehee !



Senyummmm !!!!


Haaaaaaaaaaaaaa !!!

niee gambar nie ta ley belaahh , gilaa

kene marah tangkap gambar .. HAHHAHAHAHAAH !!

hambik kauu !!!

okey , daa balik samapi kuantan dengan seelamat nyeee .. AMIN ~

thanks scrolling down ..

oke laa , mata pom da kecik besar dah nie .. Teheeeeee

Kbai :)





Thursday, November 3

Selamat Pengantin Baru , Kawan Baik


Salam , heeee , macam tak percaya jee , kawan baik saya dah kahwin ,
alhamdulilah , selamat jugee , perjalanan percintaan kau ,
aku betul-betul minta maaf sebab tak dapat datang waktu kahwin kau .
Totally busy dengan assingment , seruisly , aku happy korunk dah bersama .
heeee ..*rase tak sabar pulak dah kaween , sabar bell !

okey dah, dah berangan , sabar bell masa kau akan tiba . Kau akan jumpe , insyallah :)
well , doa banyak-banyak .
soo , milo aka Puan Fizah . So kau dah jadi isteri orang ta mao da perangai mcam aku nie ,
still budak , ngeeee ~
heeeee , hug and kiss , muahhhhh !

* kau sangat lah cantik di persandingan kau . aku doakan kebahagian kau hingga akhir hayat ,
cepat2 dapat baby tau . . .
aku bahagia kalau kau bahagia milo :(
heeeee :) kenagan aku dengan kau dekat rumah sewa dulu takan aku lupa sampai bila-bila .

Last but not least , sorii curi picture ko kat Facebook ! HAHAH !!, jangan marah keh !


nak jumpaa ;(

Oke dah dah dah , nak nangis

Kbai


Wsalammm , With Love Your Bestpren .

Friday, October 28

Can I Love You ?



buzz ,
helllo world .... *bajet ramai bace entry ,

tibe2 berangan kan best kalu betol2 someone yang sayangkan aku ?

dia benar care aku :
like , dia kenal aku sapa .
dia tak pernah akan menduakan aku
sedey kan bila yang kita gila sayang kat kita .
dia try flirting with others girls.
sedey bai .
aku pernah alami .
pepehal aku tahu .

my be mmg Allah na tunjuk memang itu bukan jodoh aku ,
ade lagi lebey better . kan ?
Yeah , Allah Knows better kan , kan ,kan ?

  • do he know that ? before this i really love him ?
* i know the answer is he not love me , if he does , he never do this to me kan ?


;(

Thursday, October 20


smile , if you really need to smile .
HAHAHAHAHAH
Ya Allah , banyak gilaa , assingment .semua na pulun minggu depan
test pom datang tanpa henti .
tadi pom baru je release assingment OB(organizational Behaviour)
penat*
tapi tape , demi IBU BAPA yang tercinta .
aku akan lakukan
*please aku perlukan kekuatan .
minggu depan , minggu depan , minggu depan .
macam mane tuh ?
Need To Submit Next Week
: VDC (voice data cabling)
:Agama (presentation)
:Wireless Project
:OB(Case Study 2)

"kuatkanla semangat aku "

Saturday, October 15

im right there . Mara College, Banting

buzzz . hye there , hello world ! is been long time i didn't update myblog .
erghh , no mood dude ! , okey , back to the main point aip aip !
here we come , okey the first thing that , i really gilaa lahh , want to share with you all is actually
i apart of the representative for carnival bulan bahasa at Mara college Banting .
so ape lagi , check this out this photo :) TEHEEEE .
*hopelly you all enjoyed !!




we just arrived , lama gila dop dalam bas .
Kuantan-Banting, Nilai



Kolej Professional Mara , Indera Mahkota
yeah , im studying there .
I Love This College So Much


nie half the representative :)
ramai lagi niee .


our college , kene jadi Indian On that day so , tengoplaa kami
macam ala-ala bolywood gitu .
Heee :)


Adengan Menari di Taman Bungaa !

Haaaa *sigh*

Vanakkam :)
Mari2 datang ke Booth kamii :)




ha nie laa nyee , on that day , belle masuk competition
duet lagu patrotik ,
well soro ta best , dapat no 4 jee .
heeee :)
tapi bangga , dapat naik stage .
HAHAHAH !!.





Sunday, October 2


sungguh memang aku ta bisa .

benci kan kau .

tapi aku sakit , sebab .

aku ta ley na benci kau , sampai bila pon aku ta mampu ..

tapi aku rasakan cinta dan benci kat kau .

aku sayang sangat kat kau .

aku buntu .

aku memang ta ley lepas dari fikirkan kau .

kau memang dalam hati aku selalu . itu janji

aku pada kau dulu .

tapi janji kau kat aku ?

:(

ini jawapan dia :(

Monday, August 1



sedihkan bila kita harapkan kebahagian tapi yang lain yang datang ,

aku seperti kera yang bodoh yang boleh dipermainkan ,

adakah hati ini mempunyai tempat untukmu ,

dirimu meminta hatiku , tapi kamu mencarik2 kan hatiku ,

cinta apa yang kau berikan padaku ,

aku seperti berkali - kali mempertahankan

tapi seperti engkau menganggapku tiada nilai dimatamu .


:(

Wednesday, July 13


SALAM . hye semua :)

sekali lagi kita bersua , ermm ..

skunk kat Malaysia nie , entahlaaa .. ta paham tol ..

sabar jela , harap keadaan terkawal ..

YEAY !! hari nie saya first day masuk semester 4 ..

gumbira bukan kepalam . Hhaa ! :D

hari pertama dah kene kelas cancel . hee

ermm , jap gie kelas pukul 10.30 am

ermm , belle kat sini just na cakap that ..

wishing me sucess for the semester 4 . result semester 3 oke laa ..

but i want more lagi .. UP ! UP ! UP !


heeeeee :D

Thursday, June 16




buad masa sekarang belle tidak sempat untuk

berupdate my blog , cos totally busy .. and my line broadband is very not under
coverage right now ,

hee :) ,, sesiapa yang tunggu my coretan ,

tunggu yaa ,


:)

Sunday, May 1

F I N A L arrived !

arghh ! tension gila kot minggu neh , dengan test . ngan assingment yea !

aduh !

F I N A L dah menjelma mengunjung tiba .



takot laa . seram laa . seme bermain kat fikiran . nak sangat this sem pointer neap .

YA ALLAH . ENGKAULAH MAHA PENGAMPUN DAN MAHA MENDENGAR .

PERMUDAHKANLAH URUSANKU .





TIDO ! pom ingat test , final seme dalam otak aiyark .

mcm org gilak pom ade jugak neh .

erm . dop men lepiy kalu study dop gork jugek .

dah la . na sambung study !


: to all readers sape yang final . stduy molep belle harap korunk boley buat .

wish all the best . and pray for me toOo .

ASSALAMUAILAIKUM

Saturday, April 23

back 2009


belle penah belajar ambik sijil di Giatmara jurusan Fashion and Dressmaking ;)

actually belajar bende neh memang payah , susah tau , ingat senag kea ?

belle tengok umi belle buat baju . ta yah kira ..

zap , zap , da ciap da boleh camtu da jadi baju ..

yang belle belajar neh .. kene kira ats . ambik basi la dan macm2 lagi ,,,

seriusly bukan senang . betol ape yang kita buat kat dunia neh mmg

susah ta da ape yang senang kan ?

tapi alhamdulilah , buat baju kurung uh , so far okelaa , ta de susah sangat .

tang susah bila kain uh licin . perghh ! menyirap hati , susah .. kain uh lari saja .



this is my teacher yang banyak sangat membantu belle , mase belajar .

and you all na tahu , belle lah yang paling nakal lam kelas , suke bagi reason ta nak wat kije

HAHAH!! ,

tapi disebabkan Cikgu Tipah neh laa belle , boley ciapkan modul .. :)

tapi cikgu tipah memang cikgu yang very supportive and she have a very talented teacher

that i never have ..




neh classmate belle , actually ramai lagi .. nieh separuh baru ..

sekarang seme ta tahu ke mana .. ade yang da kawin .. ade yang further study in this course

sampai tahap 3 . tahap 3 neh mcm design mcm2 baju laa , yang belle study ari uh ,, just tahap 1

yang basic2 jeaa ..

neh la , kawan2 yang banyak juga laa , jadi memori lam belle nyea daily life kat sane ...



neh my bestie fren kat sane , MILO

ta lama lagi dia da jadi isteri orang bulan 12 neh ..

hopefully dia bahagia sampai ke anak cucu ..

mula member ngan dia , mmg ta suke . belle betol2 ta suke ..

banyak sangat masalah dia neh ..

tapi lama2 kenal . dia mmg sorang yang baik , lemah lembut .

ala -ala melayu terakhir gitu ..

belle sayang sangat kat dia plus rindu gile2 ..

lame da ta jupe since last day kat giat .. :(

tapi harap dapat g wedding dia neh .. HIHIHI :))



neh la Giatmara , belle , kat Pahang juga

kawasan felda . seriously belle mmg ta penah masuk felda

pe tah lagi stay menetap kat situ about 6 month ..

can u imagine that , how i suffer ? erm not suffer at all laa ..

tapi diffrent dengan apa yang belle stay kat kuantan ..

tapi pengalaman stay kat felda mmg bessstt gileeeeeRR !!

org2 felda seme2 baik2 .. tolong menolong bila kami susah ..

:)


HAHAH !!, sekali ...

anyways thank scroll down your cursor .

im just want it share for all of you what i have done in the back

2009 :)

INDAH memori ITU

Wednesday, April 20

baruku tahu erti susah


assalamuailaikum ...

hye girlfriend seme pe khabar ? agak2 sihatla yow ..
HAHA!!,

you all tahu belle dapat cuti !! WAHAH!!,

memang heaven gila laa . KPM belle air ta da , so sad .

kalu ta mesti da minggu test n assingment menghempap belle

yelah final around the conner jea kot .. :(

wish me ," do the best" ~AMIN~

yang paling ta tahan kan , we all seme kat kolej ta mandi . petang yang stat ta da air uh .
HAHAH!!,

masing2 busuk kot , tapi belle ?

aish ta yah ckp pom da tahu .. mestila wangi HAHA !! (PERASAN LEBEY)

anyway tujuan mengepost ari neh na , just na gitahu jela yang .

baru belle realized that , water is very useful right? when we just ignore advantages

of this need . we take not serious at much .
aren't you ?

it same goes to me .. yeahh ..

when the water not left as i tough , i been so crazy ..

even i want get a pee .. i need to hold it .. HAHAH!!, can u imagine

how i suffer that situation?

erghhh !!, i seen like depressing you no ?

but then this is the needs of live . yess ..

so im just want to share to all of you that, dont ever waste our needs .

because is very important in our life ..

so bear it in your mind ..

WATER is IMPORTANT!!








Saturday, April 16

hyun bin !







oppa hyun bin ! hee :)

weh suke kot mamat neh !! erghh charming gile . .

semalam belle nangis teruk ;'(

tengok dia berlakon . sedey gile tengok dia .

memang tabik la dia berlakon .

feeelinng leeebey kot ;)




neh scene cite uh .


cite neh memang best .

tengok laa . . best kot !

sedey gile kot .

tapi yang best ending dia buat belle happay gile .




ILOVE 'hyun bin ' !!!

sarange !

Wednesday, April 13

i miss mase sekolah dulu ;)



Tehee :D

hee . alop2 semua .

tiba2 terpanggil na story pasal

SEKOLAH .

yeah , that is the main point . HEE :) bile ingat balik chumell kan mase sekolah dulu .

mase sekolah dulu , belle neh ta de la na ckp ketegori dak nakal .

tapi adela ckit . yang paling belle ingat mase time perhimpunan .

HAHA!! , setiap isnin mesti de spok cek . belle neh .

name tag ta de , stokin wane wani , lencana pom ade itu pom lekat ngn double side tape

hudoh betol peragai . HEE :)

erm da gituh sokmo lari . tapi ta penah pulok kene tangkap .

memang pengawas mase uh maleh doh na care kami .

pahtu kalu serabut lam kelas g tawaf satu sekolah . malas masuk kelas .

da cukup 1 period baru masuk kelas . ta pom lepak kat bilik guru .

konon2 nak tunggu cikgu . padahal melepak . ngek betoi !

tapi happening jugak la . sekarang membe2 seme , da ke sanun ke sinun .

susah doh na jupe masing2 . an ?

belle ta jupe picture lem . yang nie jea belle dapat jupe .

cube teka form bape neh ?








HEE :)

kawan2 yang mereng

|syamira|adah|mimi|mida|

HAHAH !!.

ilysm

=__=*

hye , erm bulan 4 da kan ?
bulan yang ta de moOd ..
nak exam da neh :(

" ya allah , tolongla hambamu ini lepas semua paper "
~amin~

test demi test kene harungi .
belum masalah laem lagi ?
dengan roomie yang bermasalah .. erghh !
tolongla paham ! tension kot ? DIA TAK RASE BERSALAH KE ?
sumpah selama belle hidup da dekat 19tahun . ta penah belle tengking or sound orang mcm uh ?
memori sound org . : memang dasyat kot .

tapi belle tenang , bila adiey selalu ada samping belle . *seies rindu gile
sayang , bby akan ingat ayat b .
| bila orang jual baru kita beli , jangan orang ta jual kita pulak na beli |

rindu dia :(

------------------------

Sunday, April 10

a day at CHERATING , PAHANG

yeah ... huu :) akhirnya selamat juga tiba dan pergi ke

Cherating , huu .. complete sudah assignment yang diberikan .. SYUKUR YAZILAN ..

hee :) best jugak , bukan senang dapat hang out satu kelas , seme belaka ada kot ?

kan ? apa2 hal jum , sekodeng picture neh ...









Thursday, April 7

"Post Title Not Available"


Assalamuailaikum !! TEHEE !! tunjuk gigi :D

weeiii , belle selonok sangat neh !!!

hari SABTU nak g trip ngn bebudak kelas gie CHERATING ..

ee , memang tunggu pom waktu nak trip mcm neh ..

So n ntykan belle upload picture gie CHERATING ...

WAHAHAHAH !! :)

Monday, April 4

my BOSSOM :)

hye . today is 4th april . cepat mase berlalukan ?

and nanti da nak exam :)

kalu orang tanye " mase ko muda ko suke waktu mane ? sekolah ke ? kolej ? "

and dengan bangga belle jawab : " KOLEJ ! "

because , memang belle rase happy sangat mase kolej ,

macam2 belle belajar .

and belle lukis untuk korang seme neh .

terimalah . . . HAA :)





KLIK! , untuk tumbesaran lebih hebat :)


doakan belle dapat jawab test esok .

~AMIN~

Saturday, April 2

hyesaturday :)





hye , hee :) hari penat sangat , pergi berjojang(merayap) .

nak release tension , byk sangat test and assingment perlu disettelkan .

TAK pea , hari nie ari bersejarah saya , pergi merayap . HAA :)

JOM SEKODENG :) haa :)


pergi menghabiskan duit di APPLE :)
best tempat tuh . RM1 persong , promote neh . HAA :)


dia nyayi jugak , sayang girlfrend :)

sempat lagik menyempit HAA :)




GIRLFRIEND ! hee , thanks , walaupun penat . tapi puas sangat

NOW , tumpu pada TEST ! OH! tidak . .

banyak lagi kene cover :)

ehh , jap lupe daa :) sorang lagik . . .


dia memang malu , HEE .

oke la nak stado , eh ta boleh STADO

maksud jadi laem

STUDY , HEE

Good Gurl .

:)


Thursday, March 31


erm ,busy tol la bila na dekat exam neh . . .

penat melayari kehidupan sebagai seorang 'student'

aiii !!

" YA ALLAH , ya tuhanku , kau ampunilah dosaku , kembalikanlah

semangatku untuk belajar . berkatikanlah apa yang aku belajar "

AMIN ~

Friday, March 25

Semalam . Hari ini :)


SEMALAM . . hari yang aku rasa indah sangat . . .

AKU BAHAGIA ! AKU LEPAS SEGALANYA !

perit , getir , terseksa , aku lepaskan semalam .

semalam jadi saksi , keabadian cinta aku pada dia .

sejujurnya , aku memang rindukan dia sangat . .

aku hiraukan orang lain , asalkan aku dapat bersama dengan dia sebentar .

cukup indah aku rasakan .

yea , terima kasih gembirakan aku .


HARI INI ? yea , untuk hari akan aku kembali kepada aim aku

untuk jadi student yang success dengan menstudykan diri ku (ops! maaf perosak bahasa)

test demi test , datang menyusung tiba , assingment demi assingment datang menjelma .

lagi menyiksakan . . . .

Tapi ! aku harus berjuang demi masa depan ku kelak

~ AMIN ~




Thursday, March 17

cINTA 2 hati !

Tak ku sangka dirimu hadir di hidupku
menyapaku dengan sentuhan kasihmu

Ku sesali cerita yang kini terjadi
mengapa disaat ku telah berdua

Maafkan bila cintaku
tak mungkin ku persembahkan seutuhnya
Maaf bila kau terluka
karena ku jatuh di dua hati

Maafkan bila cintaku
tak mungkin ku persembahkan seutuhnya padamu
Maaf bila kau terluka
karena ku jatuh
Karena ku jatuh di dua hati

Thursday, March 10

OWH ! eyebag !


Salam kepada kakak , adik adik , ibu ibu , mak mak ,

HAA , sihat ta semua neh , hopely korunk chat ajah !!

HEE :) ari neh Cik Belle Shaharin na cite sal eyebag . .

Aish , bile snap picture tgk , muke , terok kot eyebag nye . .

HURM :( mcm ne neh ? tapi lame2 tgk muke

lawa jugak kalu da eyebag neh . . .

betol ! sies neh ! HEE :D

cube kalu ta der eyebag . mcm neh agaknye muka saya . mesti ta comey mcm sekarang ?
*ei perasan sendiri plak ;p

HAA! pepehal IM PROUD BEING MY SELF RIGHT NOW !!

Alhamdulilah ! thank You Allah . .


HEE , eyebag you look stunning there ! HAA !!

MUAH

Monday, March 7

still Trying :)




Assalamuailaikum !! hye2 semua2 .. pea khabar semuanya ?
belle sini na kongsi story moly ngn korunk ley ta ?

hee :) this is about me ...
actually , belle nak share pasal my w
eight ..
honestly . berat bell memng na mencecah kea obesity !!
you know what i mean ? OBESITY
sekarang bell tengah diet .. bell dapat spirit na kurus neh pom dari member
yang ta penah putus bagi harapan suruh bell kurus
thank korunk i really appreciated that :)

bell last timbang 95kg .. gila ar berat kot ..
pic kat bawah neh tgk laa

|
||
|
|
|
|
|
|
|

that me .. agak la besar badan nya .. actually bell malu nak tulis entry sal
neh . yea ar pasal bell and weight bell kan .. malu kot ??
tapi skunk bell da getting to lost my w
eight ..

bell diet ..
nasi bell tolak 100%
makan lauk such as :
ayam
ikan
(yang penting ta berminyak @ bergoreng )
pahtu half drpd plate yg bell mkan uh sayur jep ..
lagi hijau lagi bagus !
!
bell makan lunch jea , bell skip breakfast ,
kalu ambik breakfast pagi mula laa ..
Lapo jea memanjang .. >
_<

and petang before 8 or 9
for dinner ..

dinner bell just makan biskot cicah milo raw ...
and every petang bell akan buat earobik
lam bilik jep ... memang ta la nak tgu turun padang petang2 pas ceroh
sekali sekala jea turun ..
tapi bell na maintain aerobik setiap hari sampai bera
t bell mencecah 58kg

aish na jadi badan beyonce
|
|
|
|
|



HAHAHA ! gojes an dia ?? haa badan idaman saya laa ..
perhaps la .. kalu dapat ..
tapi pepahal dulu na cecah berat badan ke 58kg ..
hee :)
wish me luck :)

and still trying to reached out that number ...

58kg

so , nty belle da kurus bell update entry an picture bell keh i promise :)
so now AJAJAJA FAITIM !!

THANK YOU SAYAM .. :)

Saturday, March 5

BELLE . adalah student


Assalamuailaikum . hee :)

rasanye dah lama kot ta update . eish ! ta de mood ta tahu na tulis pea .. ?

today hari sabtu hari yang paling membosankan .. >_<


err , betulah . ta de kelas . ta yah na keja2 g kelas semua . otak pom ta la serabut sangat

anyway , coretan belle hari ini , adalah untuk mengexpresskan feeling neh ..


Being a student ? erm , actually banyak penat kot jadi student ..

yea ar , kene belajar . wat assingment .. Adeh Penim penim ..

anyways , belle ari rabu neh banyak bende na submit .. humm :(

subject PUBLIC PRESENTATION SKILL , akan sy perform di depam semua audience aiyoo !!

gelabah kot ngase ,, hee :) yea ar , ne pandai sgt ckp English neh ..

SPM lu , pom dapat pngkat lulus jea . .

Eish .. ahad neh plak test UNIX ..

ermm sape yang bce entry sy neh ..
tolom2 la doakan saya .. yea agar pass ..

~ AMIN ~


bye2 !!

Saturday, February 19

I Miss My Gula - Gula




salam . hye semua :) ape khabar yaa ??

harap semua follower and blogwalking pon sihat sejahtera hendaknya .. :)

hari neh tibe2 teringat kat My Gula2 kat atas neh .. :(

rindu pulak ...

ermm na balik tapi .. assingment banyak , test plak

banyak yang menunggu ...

if balik takot ta study jerp ..

ermm , kalu balik pon ta semua ade .. adik yang lelaki yang besar cikit uh lame

da , ta balik ... dekat 2bulan da ta balik ...

cuti sekolah neh baru dia balik .. :(

* dia sekarang belajar tahfiz .. alhmadulilah ..

rindu sangat kat dia .. dia selalu kot yg menyakat akak dia neh ...

its oke . kite tunggu biar semua my gula2 balik ...

baru havoc rumah an ??

HOME SWEET HOME
:)